Свържете се с нас

Тел: +86-20-81716752

Факс: +86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Електронна поща:Cathy001@gdbahe.com

Добави: Сграда 51, 1850 Chuangyi градина No. 200 изток Fangcun Avenue, Liwan област, Гуанджоу, Китай

Начало > Новини > Съдържание
Вълнообразни интериорна декорация дърво подобен алуминиеви панели Dec 01, 2017

9.jpg

Многобройни вълнообразниДървесната алуминиеви панелиобвивам цялата вътрешност на квартал център в Шанхай обедини местната общност и да се създаде и искрена атмосфера.

Наречен подземни гора, Wutopia Лаб проект е замислен като последната част от Onepark Gubei Общността клуб, който вече е приключила други пространства като фитнес, йога, Спа, плувен басейн, кафе, Детска площадка за игра.


10.jpg


Предприемачът иска да създаде по-като "socialised" пространство, се съсредоточава върху как да използвате сградите като инструмент, да активирате смисъла на читалищата при условие на ограничителните вътрешни отвори, както и за по-нататъшно насърчаване на комуникацията на кварталите


1.JPG


Двуетажна сграда, обхващащи общо 1000 квадратни метра пространство, се състои от конферентната зала, читалня, Детска Библиотека, галерия и аудио-визуални стая.Разположен в Onepark Gubei - висок жилищен квартал и плодородна място в Шанхай - посетители да влизат в сградата с огромно дърво, обхванати стълбище, което също може да се използва като публично пространство да изберете и да взема бърз поглед към книгите.

7.jpg


Архитектите иска да създаде идеята за свободно четене и изкуство сцена през вътрешното пространство. Те са били възложено да редизайн на проекта, който вече е започнало строителството. В специфичните изпълнението архитектите използват най-разумен и икономичен начин да се намеси в промени в дизайна.

Без да променя първоначалната структура, зониране, норми и други дизайн основа на случая, цялото пространство среда допълва си прероден. На входа етаж (горния етаж), кривинаДърво зърно алуминиев панелнежно възхода и падат, облак подобни полилеи виещата се през мястото, сякаш зелен двор е поканен да отвътре и рафинирани да образуват горите като свободно пространство. Жителите на Общността може да премахне маската в социалния живот и имат спокойна комуникация тук с радост на фестивала.6.jpg

"Като хората трябва да бъдат потопени, архитектите използват голяма площ на Черно слабите степента на активност и по-нататъшната употреба черни и леко да се създаде по-лично, медитативно пространство в крилата, както и банята," добавя архитекти.

Архитектите иска да създаде най-загадъчните настроението на баня в рамките на цялата общност. Център на квартала достига на архитекта визия за свободна комуникация и мислене.

3.jpg


5.jpg